Barn 3-4 & 5-6 år

Bamsegympa 3-4 år 

Bamsegympa är rolig och allsidig motorisk träning för de allra minsta. I Bamsegympan får barnen prova på olika sätt att röra sig och använda kropp och knopp! Att krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta - det är Bamsegympa.

För att få barnen trygga så att de kan utvecklas socialt, våga utforska och behärska moment så följer BAMSE passen samma mönster varje gång.

Endast små bitar förnyas eller utvecklas mellan gångerna, detta för att barnen ska bli trygga och kunna utvecklas inom bamsegympans värld. 

Barnen kommer att få prova på alla de tolv grundmomenten:


Gå, stödja, springa, hänga, rulla, hoppa, åla, krypa, balansera, kasta, fånga, klättra.


Övningarna görs efter egen mognad och förmåga.Måndag 15.45-16.30 i Tinghallen.

Instruktör: Svea/Meja/Moa/Hanna 

Föranmälan: Svea Hylse, 0738026801 - OBS! FULLT

GympaKidz action 5-6 år

I GympaKidz action 5-6 år ligger fokuset på att ha roligt och skapa en gemenskap tillsammans med gruppen. Hos oss får barnen prova på de 12 grundmomenten genom olika gympabanor men även skapa en kropps- och rumsuppfattning genom olika lekar. Banorna, redskapen och övningarna anpassas efter gruppen och hur barnen ligger i utvecklingen. Vårt mål är att alla barn ska känna sig välkomna och trygga, och självklart att vi ska ha superroligt tillsammans. 

Grupp 1

Måndag 15.45-16.30 i Tinghallen. 

Instruktör:Ella/Clara/Doris/Hilda

Föranmälan : Ella Jacobsson, 0735286502

Grupp 2


Måndag 16.45-17.30 i Tinghallen


Instruktörer: Svea/Moa/Ella/Sara F

Föranmälan: Svea Hylse 0738026801

Barnen skall vara fyllda 3,4,5,6 år eller fylla den terminen som pågår. När dom börjar i skolan på höstterminen, oavsett när dom fyller, är det klassindelning som gäller.
Pga att det annars blir för många barn i gruppen över.

FÖRANMÄLAN till båda dessa grupperna!

Maxantal för dessa grupper: 25 deltagare