Gymmix

Vem är Du som läser detta?

Kanske vet Du precis vilka vi är och vad vi håller på med. Kanske har Du hört talas om oss men aldrig riktigt kommit till skott och testat på vår verksamhet. Då ska Du läsa det här!

Vi är en förening med gamla anor. Sedan 1978 har vi gympat många barn genom uppväxten och upp i vuxenåldern. Vuxenverksamheten är idag mycket bred och alla kan hitta sin rätta träning hos oss.

Känner du dig osäker på vad Du vill träna? Har Du inte tränat så mycket tidigare rekommenderar vi dig att börja med lite mer lågintensiv gympa som exempelvis rygg-gympa, medelgympa eller vår väldigt populära Zumba som passar alla och blir precis så ansträngande som var och en väljer. Lite mer intensiv träning som vi erbjuder är bland annat aerobic, Yoga, Efit, Pump, Förbränningspass, Tabata, Lätt/Rygg gympa, Teamgympa, Pilates,HIIT m.m.

För oss handlar träning om glädje. Våra pass är fyllda av gemenskap och svetten blandas med mycket skratt och glädje. Välj den dag och träningsform som passar dig. Du betalar terminsvis och platsen är Din hela terminen.

Välkommen att hänga på i vårt gäng och bli en Tingsrydgymnast Du också!

Vi välkomnar även dig som fyllt 13 år till våra gymmix-klasser. Beroende på vilket pass du kommer till, om du är mellan 13-15 år, kommer instruktören att anpassa vissa övningar som innefattar vikter, eftersom kroppen och skelettet inte är fullt färdigväxt!

Gruppträning

Gruppträning består av en grupp med personer som tränar tillsammans med en instruktör som ansvarar för passets upplägg och musik. Musiken är en viktig del i gruppträningen, men det finns gruppträningspass där musik inte förekommer.

Ofta finns en kort beskrivning av alla pass som finns i föreningen. Många pass består av en uppvärmning, rörlighet och styrka, pulshöjning, nedvarvning och stretch.

Det finns pass där man också fokuserar enbart på styrka eller kondition, alternativt enbart danssteg osv. Du hittar ofta en förklaring till det pass du är intresserad av.

Det finns mängder av olika träningsformer inom Gruppträningen med olika inriktningar. Här är några:
•Gympa i olika intensiteter - från Komigång till Intensiv
•Styrkepass - funktionell styrketräning, med hantlar, gummiband, steplådor etc
•Dans, funk och afropass - speciella stilar kring att röra sig till musik
•Förbränningspass - Ett krävande konditionspass med enkel kordination.
Alla kan delta - tränad som otränad.

Avgifter för Gymmix

Alternativ 1.
För 600:-/halvår tränar du hur mycket du vill i alla våra vuxengrupper
Nya medlemmar +100:-
Pensionsärsrabatt 100:-

Alternativ 2.
Drop in 100:-/gång